Lieve Mensen, de retreat is op dit moment vol geboekt. Je kunt je wel aanmelden voor de reserve lijst of een mailtje sturen wanneer je graag op de hoogte gehouden wilt worden over de volgende retreats. (info@sarahgoudsblom.nl)

Spot On retreat in Spanje

Van 22 tot 29 juni zijn we welkom bij Hilde in Visalibóns, een klein idyllisch dorpje “in the middle of nowhere” in de Spaanse Pyreneeen. De omgeving is prachtig, ruig en afgelegen.

Het onderkomen is eenvoudig en puur evenals het eten wat groot en deels uit de moestuin van Hilde komt.

Programma

Het programma dat we deze week aanbieden bestaat uit een combinatie van yoga, wandelen, meditatatie-sessies, workshops over mentale rust, ademhalingstechnieken, compassie, voeding en veerkracht.

De week nodigt je enerzijds uit om te vertragen, stil te staan bij wat aandacht vraagt in jezelf en met een wakkere blik te blijven kijken naar keuzes die je maakt. Anderzijds hopen we dat de week ook inspirerend is en dat deelname zorgt voor een “opgeladen batterij”. Vanzelfsprekend gaan we ook voor gezelligheid en onderlinge verbinding!

De retraite is kleinschalig van opzet, we richten ons op 10 tot maximaal 12 deelnemers. Voor zover het weer het toelaat zijn alle lessen buiten in de natuur en het programma loopt van maandag tot vrijdag

Prijs

Omdat we deze week voor het eerst aanbieden doen we dit voor een prijs die kostendekkend is. Voor 475 euro (exclusief reiskosten van en naar Visalibóns) ben je een week lang welkom in het prachtige onderkomen van Hilde (alle maaltijden en overnachtingen zijn in deze prijs inbegrepen, alsmede de workshops en sessies die Hilde, Sarah en Jeroen zullen verzorgen).

Reis

De reis wordt georganiseerd vanuit Spot On, maar staat open voor mensen die geen lid zijn. Wel hebben Spot On leden recht op eerste inschrijving. T.a.v. het vervoer moeten onderling afspraken worden gemaakt. Sommige mensen willen vliegen, anderen willen met de auto of trein. We zouden onderling afspraken kunnen maken over samen rijden. Dit soort afspraken kunnen we maken na de yoga-lessen van Sarah.

Hilde van Cauteren

Jeroen Hendrikse

Sarah Goudsblom

Ik heb al vele stappen gezet in mijn leven, sommige paden afgewerkt, terwijl anderen doorgaan en nieuwe projecten op mijn weg komen. Mijn vijf dochters zijn allemaal het huis uit en leiden hun eigen leven op een creatieve manier. Mijn vier kleinkinderen herinneren me aan het drukke gezinsleven dat ik vroeger had.

Nu ben en voel ik me vrij. Ik werk als psychologe, voornamelijk met hooggevoelige mensen. Ik gebruik daarbij mijn intuïtie, mijn kennis als fysiotherapeute en de vele energetische, holistische en spirituele cursussen en persoonlijke ervaringen die ik heb gehad.

Een groot deel van mijn tijd breng ik alleen door. Ik ben een ecologische amateur-bouwer en een natuurliefhebber. Ik bouw en verbouw mijn huis en kweek al mijn eigen groenten en fruit. Ik probeer zo gezond en bewust mogelijk te leven. De natuur is mijn beste vriend en bepaalt in grote mate mijn levensritme, mijn energie en mijn gezondheid. Het leven is mooi en ik hoop er tot mijn laatste dag zin aan te geven, voor mezelf en voor wie er wil van meegenieten.

Jeroen Hendrikse wordt door klanten ook wel opfrisser of optiller genoemd omdat hij talentgericht en waarderend werkt. Vanuit zijn psycho-sociale achtergrond (sociologie en psychologie aan de RUL te Leiden) is hij steeds meer werk gaan maken van oprechte ontmoetingen. (Opnieuw) in contact komen met je authentieke kracht, wezenlijk verbinden met jezelf en de ander en hierbij je eigen “meerstemmigheid” omarmen, dat is voor Jeroen de kern van zijn werk. Vanuit die kern ontstaat levendigheid en “zin”!

Ik ben yogadocent, praktijkhoudend oefentherapeut voor volwassen en kinderen, en bovenal een mens in ontwikkeling. De yogafilosofie en beoefening zijn voor mij een ankerpunt, maar ook niet meer dan dat. Het gaat mij om het leven, met de verdieping en de verfijning, de hoogte en de diepte. Voor mij is het leven een grote ontdekkingsreis naar wie ik in wezen ben. Vaak is die reis prachtig, soms ook moeilik maar dan weet ik dat het me altijd wat brengt. Ik vind het fijn om een prettige, veilige sfeer te creëren waarin je je gemakkelijk thuis kunt voelen.