In diezelfde periode begon ik met de 4-jarige opleiding integratieve therapie, waarbij het zwaartepunt op het werken met verslaafde mensen lag. Daarna ben ik zelf nog twee jaar in leertherapie geweest. Dat was een voorwaarde om de opleiding af te kunnen ronden, maar bovenal heb ik er zelf ontzettend veel aan gehad. In de integratieve therapie wordt naar de mens als geheel gekeken met alles wat daarbij hoort en er worden diverse therapievormen ingezet, afhankelijk van de persoon en het proces.

De integratieve therapie is op een natuurlijke manier verweven in mijn werk als oefentherapeut waardoor ik holistisch werk.


In 2018 kwam ik terug naar Nederland en verbond ik me enige tijd met een gezinsvervangend tehuis. Vervolgens maakte ik de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en ging aan de slag als onder meer (kinder)oefentherapeut wat ik combineer met yogalessen in binnen- en buitenland. 


Over mijzelf

Mijn naam is Sarah Maria Goudsblom (1987) en ik werk als oefentherapeut Mensendieck, integratief therapeut en yogadocent.


Na de middelbare school startte ik met de opleiding Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast zocht ik mijn weg in de yoga. Toen ik afgestudeerd was, vertrok ik naar Turkije om in de drugshulpverlening te werken. Ik werkte met jongeren uit Duitsland en ging later een paar jaar naar Berlijn om het werk daar, afgewisseld met periodes in Turkije, voort te zetten.